PLATİN ÜYELER

GOLD ÜYELER

SİLVER ÜYELER

Otobüs seferleri iptal mi oldu, çalışıyor mu? İstanbul Valiliği’nden açıklama geldi!

İstanbul ’da beklenen kar yağışı nedeniyle alınacak önlemler kamuoyuyla paylaşıldı. İstanbul Valiliği tarafından “Karla Mücadele Çalışmaları Basın Açıklaması” yayımlandı. Bu açıklama ile merak edilen birçok soru yanıt buldu. Sosyal medyada dolaşan otobüs seferlerinin iptal edildiği bilgiler sonrasında İstanbul Valiliği bir açıklamada bulundu.

OTOBÜS SEFERLERİ İPTAL Mİ OLDU?

Valilik tarafından yapılan açıklamada sosyal medyada dolaşan ve otobüs seferlerinin iptal olduğu ile ilgili bilgi de yer alan metnin doğru olmadığı bildirildi.

Sosyal medyada dolaşan ve ‘Esenler, Harem ve tüm cep otogarlarındaki şehirlerarası yolcu otobüslerinin çıkışlarının 9 Mart 2022 Çarşamba günü saat 16.00’dan itibaren durdurulmasına, Trakya ve Anadolu istikametlerinden İstanbul yönüne seyahat eden kamyon ve tırların ilimize girişlerinin 9 Mart 2022 Çarşamba günü saat 00.00’dan itibaren kısıtlanmasına karar verildi. ’ Maddeleri yer alan metin valilik tarafından yalanlandı.

İstanbul’da uçak seferleri iptal mi? THY ve Pegasus iptal edilen uçak seferleri sorgulama!

sizlere turkpartnerim.net farkıyla sunulmuştur

açıklamaçalışıyorgeldiiptalİstanbulistanbul valiliğimeteoroloji genel müdürlüğüOtobüsotobüs seferleri durduruldu muotobüs seferleri iptal miseferleriValiliği
Comments (0)
Add Comment