PLATİN ÜYELER

GOLD ÜYELER

SİLVER ÜYELER

YÖKDİL soruları, cevapları ve sonuçları ne zaman açıklanacak? ÖSYM YÖKDİL sonuç tarihi

Binlerce adayın katılımı ile gerçekleştirilen YÖKDİL sınavı 13 Mart ’ta önceden açıklanan sınav merkezlerinde yapıldı. Sınava katılan adaylar ÖSYM ’den gelecek sorular ve cevap anahtarı açıklamasını beklemeye başladı.

YÖKDİL SORULARI, CEVAPLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

ÖSYM ’nin genellikleri soruları ve cevapları sınavla aynı günün akşamında ya da ertesi gün açıklıyor. Bu nedenle Yüksek Öğretim Kurumları Yabancı Dil Sınavı sorularının da bugün ya da yarın açıklanması bekleniyor. Sorular ve cevapların yüzde 10 ’luk kısmı herkese açık olarak yayınlanırken tamamı sadece sınava katılan adayların erişimine açık olarak yayınlanıyor.

Sorular ve cevaplar ÖSYM ’nin AİS sayfasında olacak.

ÖSYM AİS İÇİN TIKLAYINIZ…

YÖKDİL SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

ÖSYM ’nin sınav takviminde yer alan bilgilere göre sonuçlarsa 29 Mart 2022 tarihinde erişime açılacak. Adaylar sonuçları ÖSYM ’nin sonuç sayfası olarak “sonuc.osym.gov.tr” adresinden sorgulayabilecekler.

sizlere turkpartnerim.net farkıyla sunulmuştur

2022-yökdil/1 soru ve cevapları yayınlandı mı?yökdil sonuçlarıaçıklanacakcevaplarıÖSYMsonuçsonuçlarısorularıtarihiYÖKDİLyökdil sonuçları ne zaman açıklanacakyökdil sorularıyökdil soruları ve cevaplarıyökdil sonuçları ne zaman açıklanırzaman
Comments (0)
Add Comment